04.04.2012.

Posjetili smo "HŽ - Željezničku postaju Karlovac" gdje nas je sa ovom institucijom upoznao g. Zlatko Klobučar i proveo nas po stručnim službama ove postaje. Nakon karlovačkog željezničkog kolodvora posjetili smo radionicu "Keramika nova" na Ilovcu koja se bavi proizvodnjom uporabnih i ukrasnih predmeta od keramike. Sa pogonom nas je upoznala gđa. Jasna Lamza i provela nas kroz radionicu, a g. Nino nam je pokazao i ručnu obradu gline sa izradom glinene posude na "lončarskom kolu". Vidjeli smo i fazu izrade naše specijalne šalice za "10. smotru". Nazočni naši članovi bili su zadovoljni ovom posjetom.

SLIKE

 

01.04.2012.

Već tradicionalno, članovi PP "KPV ZNG-'91." odlaze na Cvjetnicu u Zadobarje na sv. misu i blagoslov grančica. Ove godine po dolasku u mjesto, upalili smo lampion za poginule branitelje na spomen obilježju, nazočili sv. misi i blagoslovu grančica, a zatim se nakon mise umili u vodi sa cvjetnim laticama i družili sa prijateljima iz KUD-a "Zadobarje"

SLIKE

 

30.03.2012.

Postavljanje projekta uz spomen obilježje poginulim hrvatskim braniteljima u povodu "Krvavog Uskrsa" 31.03.1991.. Materijal smo dobili od Hrvatskih željeznica preko braniteljske zadruge "4 rijeke", a projektile su nam istokarili karlovački gospodarstvenici. Djelatnici "Zelenilo" Karlovac pomogli su u pripremi i postavci ovih projektila na mjesto za izlaganje i osvježenje spomen obilježja naših branitelja koji su svoje živote utkali u stvaranje naše domovine na mostobranu "Turanj"

SLIKE

 

 

17. ožujak - sastanak Zbora voda u Domu OSRH "Zrinski" u 08:30 sati, obvezni svi nazočiti. Nakon sastanka obuka po planu od 03. ožujka. Tko se želi isključiti, neka donese odoru na razduženje.