05.01.2011.

-pripadnici PP „KPV ZNG-91.“ bili su u posjeti Bojni za specijalna djelovanja stacioniranoj u vojarni „Drgomalj“ u Delnicama.

-naš domaćin bio je nadnar. Elio Perišić, a primio nas je puk. Ivica Badurina i upoznao nas sa povjesnicom i strrukturom ove postrojbe uz medijsku prezentaciju i obostrano upoznavanje.

-obišli smo spomen obilježje za sve poginule pripadnike postrojbe i odali im dužno poštovanje te u pratnji pomoćnika vojnog kapelana sat. Antona Žica upoznali i obišli spomen kapelicu u kojoj su fotografije poginulih pripadnika ove postrojbe

-za naše pripadnike priređen je TT zbor gdje smo se upoznali sa opremom i naoružanjem postrojbe, a priređena je i promotivna vožnja u BOV-u.

-nakon radnog dijela, uslijeđeno je druženje uz ugodan razgovor i prekrasno pripremljen vojnički obrok na čemu posebno zahvaljujemo puk. Ivici Badurini i šefu vojničkog restorana

-nakon ugodnog druženja i vrlo interesantnoj posjeti ovoj postrojbi vratili smo se u Karlovac puni lijepih, srdačnih i poučnih utisaka.

-posebno zahvaljujemo načelniku GS OS gen. zbora Josipu Luciću koji nam je odobrio posjetu ovoj postrojbi.

 

brig/mir D. Halovanić

Pogledajte SLIKE